SREBRENICA

Komemorativni skup u Potočarima protekao mirno

11.07.2017.
u 17:51

Komemorativni skup, koji je danas održan u Memorijalnom centru u Potočarima, sa sigurnosnog aspekta, protekao je mirno, potvrđeno je iz Stožera akcije "Srebrenica 2017".

Iako je, kako je priopćeno, magistralnim i regionalnim putevima podrinjske regije promet bio frekventan, tijekom trajanja skupa, osigurano je njegovo normalno i neometano odvijanje. 

Skup su osiguravali pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) u suradnji s drugim sigurnosnim agencijama u BiH i predstavnicima EUFOR-a. 

- U suradnji sa sigurnosnim agencijama, MUPRS-a osigurao je potpunu sigurnost političkih osoba iz BiH i inozemstva, kao i drugih dužnosnika i ostalih sudionika skupa – priopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Skup je završen oko 14.00 sati.

U Memorijalnom centru Srebrenica - Potočari danas su ukopane pronađene i identificirani posmrtni ostaci 71 žrtve genocida nad Bošnjacima počinjenog u srpnju 1995. godine na području Srebrenice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?