Čekaju se informacije SIA:

Kod Vučićeve kuće policija i forenzičari, naložena DNK analiza

Aleksandar Vučić
30.10.2016.
u 09:41

Pripadnici policije, antidiverzione jedinice i forenzičari jutros su na licu mjesta gdje je nađen arsenal oružja u blizini obiteljske kuće premijera Srbije  Aleksandar Vučića u Jajincima. Kako je javio RTS, po nalogu nadležnog tužiteljstva naložena je DNK analiza, a trebalo bi da budu skinuti otisci prstiju sa naoružanja koje je jučer nađeno u šumi, kako bi se otkrio razlog zašto se našlo u blizini premijerove obiteljske kuće, prenosi Patria. 

Sve oči uprte su u Sigurnosno-informativnu agenciju, navodi RTS i podsjeća da informacije SIA očekuje ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović i drugi članovi vlade, kao i sam premijer koji je jučer rekao kako se prije informacija SIA neće oglašavati.

U šumi u blizini obiteljske kuće premijera policija je jučer po prijavi stanovnika Jajinaca našla oružje u sanducima u kojima se čuva ova vrsta naoružanja. Policija je pronašla zolju, četiri ručne bombe i 100 komada municije kalibra 7,62 milimetara.

Nađena je i municija za automatsko naoružanje i snajper, kao i između deset i 15 metaka nepoznatog kalibra. Kako navodi RTS, zolja, ručni bacač, koja služi za uništavanje oklopnih vozila, tenkova ili blindiranih automobila, nađena je 15 metara prije skretanja za kuću premijerovog oca, na mjestu gdje zbog konfiguracije terena mora da se uspori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?