Priopćenje za javnost

Klub utemeljitelja HDZ BiH: Hrvatice i Hrvati, državljani Bosne i Hercegovine!

Priopćenje za javnost
29.09.2016.
u 17:44

Pred nama su veoma važni lokalni izbori, na kojima ćemo odlučiti tko će u naredne četiri godine zastupati naše interese u na lokalnoj razini.

Predstavnici koje vi birate, na ovim izborima, izravno će odlučivati o mnogim važnim pitanjima koja će utjecati na vaš svakodnevni život u budućnosti.

Ne dopustite drugima da donesu tu odluku umjesto vas, tako što ćete ostati kod svojih kuća i dati priliku drugima da biraju.

Nemojte glasovati nego birajte najbolje i najsposobnije kadrove.

Svjedoci ste i danas nacionalnog grupiranja bez obzira na politička opredjeljenja i neravnopravnosti Hrvata s druga dva naroda u BiH. Hrvatskom narodu je potrebno zajedništvo i svaki vaš glas.

Glasujete prema svojoj savjesti, ali imajte na umu one koji dijele život  s vama i koji se bore za interese hrvatskog naroda u BiH. Za stranke okupljene oko Hrvatskog narodnog sabora BiH. One kojima je jedina budućnost Europska unija, zajednica europskih naroda.

Veselimo se 2. listopada 2016. godine, danu izbora i demokracije.

Poštovane Hrvatice i Hrvati,  za nas su, kao i do sada svaki izbori važni, a ovo su najvažniji.

Od vašeg glasa ovisiti će sutra sudbina vaše obitelji, rođaka i prijatelja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?