o osnivanju nove stranke

Kasumović: Podržat ću novu stranku koja bi bila na razini cijele BiH

Fuad Kasumović
28.10.2016.
u 12:30

Novoizabrani gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, koji je, kao neovisni kandidat, pobijedio sve protivnike, u intervjuu za Radio BiH govorio je i o eventualnom osnivanju nove stranke na inicijativu Senada Šepića i Svetlane Cenić.

- Ti ljudi imaju viziju napraviti jednu probosanku stranku, koja bi se samo bavila s tri stvari: euopski, NATO put i bolji život građana. Sve ostalo bi se u narednom razdoblju ostavilo sa strane - kazao je Kasumović.

- Imamo Ustav - on ne valja. Ali takav je kakav je, očito u ovom trenutku ne možemo ništa uraditi. Hajmo onda napraviti nešto, dodao je Kasumović. 

- Ovo kuda idu ove nacionalne stranke, da ih tako nazovem, nije dobro za građane Bosne i Hercegovine, nije dobro za Bosnu i Hercegovinu. Jer, jedan nacionalizam povlači drugi i, vidite, svaki dan je sve gore i gore stanje. Ne želim biti lider nikakvih političkih opcija. Građanima sam obećao da ću u ovom mandatu ostati neovisni gradonačelnik, ali bih svim svojim kapacitetom podržao tu neku stranku koja bi se napravila, ali na razini čitave Bosne i Hercegovine - rekao je Fuad Kasumović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije