maškare

Karnevalska povorka prošetala ulicama Mostara

18.02.2023.
u 15:14

Mostarske mažoretkinje organizirale su u subotu karnevalsku povorku kojoj se, uz brojne građane, pridružila i Hrvatska glazba Mostar te djeca iz mostarskih škola i vrtića.

Šarena povorka krenula je od Rondoa, a predvodile su je Mostarske mažoretkinje koje su se za ovu priliku kostimirale tematskom maskom pod nazivom "društvene igre".

Mažoretkinje su predstavile sve svoje uzraste te su se u karnevalskoj povorci mogle naći igre "Čovječe ne ljuti se", "UNO", "Twister" i "Domine".

Zadovoljstvo velikim odazivom, ali i nastavkom tradicije izrazila je voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo.

- Zaista ove godine veliki odaziv, oko sedamdeset mažoretkinja iz različitih skupina, zatim Hrvatska glazba Mostar, učenici iz mostarskih vrtića otprilike sa svojih 250 sudionika i dvije osnovne škole sa oko četrdeset sudionika, tako da će kao i svake godine biti veselo i šareno. Nadamo se da ćemo se super provesti, da će se ova tradicija nastaviti i ponosni smo što je ovolike godine održavamo- naglasila je Puhalo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?