SVE JE OBJASNIO

Kardinal objavio: Slatko sanjaj, draga. Volim te, a onda otkrio kome je poruka upućena

24.02.2018.
u 13:21

Kardinal se ispričao svojim kolegama svećenicima kao i vjernicima jer je poruka izazvala negativna nagađanja

Kardinal Joseph Tobin digao je pravu buru u javnosti kada je na svom Twitteru objavio: 'Slatko sanjaj, draga. Volim te'. Tu poruku je naknadno obrisao, a njegov glasnogovornik je objasnio da je bila upućena njegovoj sestri. Rekao je da je poruka izbrisana jer ju je javnost krivo protumačila. Inače kardinal ima osam sestara. 

Tobin je kasnije na svom Twitteru objavio dvije poruke kako bi objasnio o čemu je zapravo bila riječ.

"Dok sam sjedio u avionu prošle srijede, zabunom sam tweetao poruku koja je bila zapravo privatna komunikacija s jednom od mojih sestara. Kada sam stigao u Newark dva sata kasnije, prijatelji su me obavijestili o tome i odmah sam je uklonio", napisao je Tobin.

Napisao je i da se ispričava svim svojim kolegama svećenicima kao i vjernicima jer je poruka izazvala negativna nagađanja. 

"Ispričavam se ako sam svojim postupkom izazvao zbunjenost ili neugodnost. Obećavam da ću biti oprezniji s budućim korištenjem društvenih medija", poručio je kardinal.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije