online sastanak

Kandidati HDZ-a BiH brinu o konkretnim problemima ljudi u Mostaru

30.11.2020.
u 08:00

Mi govorimo o konkretnim problemima ljudi. Uvijek se izbori odnose na konkretne probleme ljudi. I ne samo da ćemo govoriti nego iskreno biti posvećen svakom čovjeku. Posebno onom obespravljenom. Slabom. Ranjenom, rekao je dr. Kordić.

“HDZ BiH Gradski odbor i svi kandidati na listi vode kampanju i promoviraju politiku koja oblikuje budućnost našeg Grada. U analizi dosadašnjeg tijeka kampanje, vidim i razočaran sam da sve druge stranke vode nacionalnu globalnu politiku, po modelu strateškog oblikovanja neprijateljstva. Mi u HDZ BIH Mostar to ne smijemo i nećemo raditi,“ naglasio je dr. Mario Kordić nakon održanoga online sastanka kandidata HDZ BiH za Gradsko vijeće Grada Mostara.

Kandidati HDZ BIH bave se konkretnim problemima lokalne zajednice te streme zajedničkom cilju, izgradnji boljeg Mostara, ugodnijeg mjesta za život za sve njegove stanovnike.

„Lokalno uvijek gubi kada dominira globalno i opće. Mi stoga govorimo o konkretnim problemima ljudi. Uvijek se izbori odnose na konkretne probleme ljudi. I ne samo da ćemo govoriti nego iskreno biti posvećen svakom čovjeku. Posebno onom obespravljenom. Slabom. Ranjenom. Tražim od vas kandidata HDZ da širite takve poruke. Da dođemo do svakog birača i pružite mu ruku i kažete da služite njima. Zato postoje izbori“, dodao je dr. Kordić.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjim i planiranim aktivnostima u kampanji gdje je naglasak stavljen na lokalnu zajednicu, za što se i održavaju izbori 20. prosinca. Naglašeno je kako se neće baviti nacionalnom politikom jer za to postoje više razine vlasti. Aktivnosti u kampanji kandidata HDZ BiH odvijaju se u posebnom okruženju. Komunikacija je usmjerena dobrim dijelom na online alate i mogućnosti (video sadržaji, društvene mreže) međutim, svjesni da ništa ne može zamijeniti komunikaciju licem u lice, organizirat će se susretima s građanima sukladno epidemiološkim mjerama jer je zdravlje svakoga pojedinca na prvome mjestu.

Svaki dan od 18.00 sati na Youtube kanalu Gradskog odbora HDZ BiH kandidati u Podcastu predstavljaju aktivnosti i razgovaraju o određenoj temi važnoj za lokalnu zajednicu. Ovim kanalom komuniciranja, emitiranjem kratkih dijaloških emisija u visokoj rezoluciji i produkciji, usprkos pandemiji, poruke kandidata HDZ BiH će doći do svih stanovnika Mostara.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije