video

Kandidat na izborima koji je obećao otkaze svim stranački podobnima ponovno hit na internetu

teslic
26.09.2016.
u 21:30

Konstantin Savić, nezavisni kandidat za načelnika općine Teslić u BiH, hit u regiji postao je kad je obećao kako će kad dođe na vlast dati otkaz svim stranački podobnima, a kako su lokalni izbori sve bliže, mladi je pravnik sve popularniji, piše Index.

U Tesliću, gradu u Republici Srpskoj, na vlasti je Dodikova stranka SNSD, a kako je Savić smatra kriminalnom, prevarantskom i korumpiranom, nastoji je srušiti.

Dok se jedni s njegovim predizbornim obećanjima sprdaju, drugi za iskrenog i osebujnog mladića navijaju. Obećao je boriti se protiv nepravedne privatizacije i dominacije nogometa – on smatra da bi svi sportovi trebali dobivati jednaka sredstva. Također, nezaposlenima je obećao novčani poticaj.

“Pozivam sve birače Općine Teslić, borce, penzionere, omladinu, sve pozivam koji su obespravljeni kriminalom mojih političkih protivnika učinite tu meni čast, da i ja vama učinim čast da se s vašim pravima ne može igrati. Tu sam ja da im pokažem reformu”, gotovo je vikao na birače u debati Alternativne televizije Savić.

Sve njegove “provale” netko je skupio u jedan video, a jesu li zaista provale ili imaju smisla, pogledajte snimku, pa procijenite sami.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?