problemi s bubrezima

Kako pomoći Mimi Šahinpašiću?

udrimuski.ba
10.05.2017.
u 09:40

Novinar i urednik Mimo Šahinpašić nalazi se na Klinici za nefrologiju Kliničkog centra u Sarajevu zbog problema s bubrezima.

Almir Čehajić - Batko posjetio je Mimu Šahinpašića na UKCS-u, na Klinici za nefrologiju, te kazao da je zdravstveno stanje Mime Šahinpašića jako teško.

Naime, nakon transplantacije bubrega koja je obavljena skoro prije 17 godina, Mimi je iznenada prestala funkcija transplantiranog bubrega. S velikim vrijednostima uree i kreatinina je hitno smješten u bolnicu. Funkcija transplantiranog bubrega je potpuno prestala, navode iz Otvorene mreže.

Kako je kazao Čehajić, poduzete su sve potrebne mjere i Mimi je ponovno uspostavljena funkcija bubrega dijaliznim putem.

Poslije nekoliko obavljenih dijalizam, Mimo se osjeća malo bolje, ali i spoznaja da poslije silne borbe za život i transplantacije od prije gotovo 17 godina, njegova jedina mogućnost je retransplantacija bubrega.

Građani BiH, dragi sugrađani i svi dobri ljudi, uključimo se svi da ponovno spasimo Mimi život, navode iz Otvorene mreže.

Kako je za N1 naveo Čehajić iz Otvorene mreže, dogovoreno je da Mimo ide u francuski Grenoble sljedeći tjedan na retransplantaciju.

Od jutros su u funkciji humanitarni brojevi 1330 i 1350 na koje možete zvati sa sva tri telekom operatera i donirati 2 KM. Instrukcije za uplate možete pronaći ispod.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije