Radončić

Kad me Izetbegović hvali, ja palim sve radare

 Fahrudin Radoncic
04.10.2020.
u 13:20

Fahrudin Radončić, lider SBB-a, kazao je da su Hrvati na čelu s Draganom Čovićem uspjeli internacionalizirati "hrvatsko pitanje u BiH" i staviti to pitanje na stol Pompeu i drugim međunarodnim dužnosnicima.

Komentirao je i nedavnu izjavu Bakira Izetbegovića o njemu, u kojoj je lider SDA rekao da Radončić neće napustiti vlast, da čuva ljude, te da „je sposoban i pragmatičan političar“.

- Odnos SBB-a i SDA je puno bolji nego između mene i gospodina Izetbegovića, da budem korektan i precizan. Mene kad god gospodin Izetbegović hvali, ja dižem sve radare. Znam svoja životna iskustva. Nekad me je hvalio pa sam iza toga imao nevjerojatne pravne probleme u kojima je SDA radila strašne nezakonitosti i kad god me javno hvali ja sam jako oprezan. Mislim da se ne trebamo hvaliti. Trebamo konstatirati ono što je točno i da je to najbolja pozicija – istaknuo je Radončić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?