Dopredsjednik RS

Josip Jerković posjetio Teslić i Kotor Varoš

Dopredsjednik RS
01.03.2017.
u 18:15

Dopredsjednik RS Josip Jerković posjetio je danas 1. ožujka 2017. godine župu Uznesenje Blažene Djevice Marije u Komušini kod Teslića, te se susreo sa župnikom vlč. Borisom Salapićem.

Vlč. Salapić upoznao je dopredsjednika sa stanjem u župi, te sa radovima na izgradnji svetišta posvećenog Gospi od Kondžila. Župa Komušina je Marijansko svetište Vrhbosanske nadbiskupije.

Svake godine uoči Velike Gospe dođem u Komušinu na svetu misu, te mi je ovaj kraj uvjek posebno drago posjetiti. Još davne 2000 godine, ministar Čordaš i ja smo sudjelovali u početcima izgradnje svetišta. I ovdje se mogu poistovjetiti slični problemi u slabom povratku Hrvata, a to je nemogućnost zapošljavanja i održivog povratka. Raduje me činjenica da postoji interes za obnovu i povratak a svi mi trebamo pokušati iskoristiti potencijale ovoga kraja kako bi privukli potencijalne investitore za širenje poslovanja a samim tim i otvaranje novih radnih mjesta, naglasio je dopredsjednik Jerković.

Prije Komušine dopredsjednik RS Jerković posjetio je župu Rođenja BDM u Kotor Varoši kojom prigodom se susreo sa župnikom Zoranom Mandićem i kapelanom fra. Jurom Tokalićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije