MINANTNA STRANA MOZGA

Jeste li kreativni ili razmišljate logički? Istinu će vam otkriti ove optičke iluzije!

04.06.2023.
u 11:27

Pogledajte dvije ilustracije i prva stvar koju primijetite, otkrit će vam zanimljivu stvar o vašoj osobnosti

Optičke iluzije često mogu otkriti zanimljive činjenice o našoj osobnosti, a dvije optičke iluzije koje su bile podijeljene na TikToku otkrit će vam koja vam je strana mozga dominantnija i što to govori o vama, kako prenosi The Sun. 

Prva ilustracija prikazuje dvije figure – lice žene ili muškarca koji svira saksofon. Ako ste prvo vidjeli ženu, to znači da vam je desna strana mozga razvijenija od lijeve, pa ste kreativniji i umjetnički nastrojeni. Također, bolji ste u izražavanju od drugih.

 

 

Ako ste vidjeli čovjeka muškarci svira saksofon, dominantnija vam je lijeva strana mozga. To znači da je logika vaša jača strana i da ste bolji u analitičkom razmišljanju.

Druga ilustracija također pokazuje dvije različite svari – drvo ili dva lica koja gledaju jedno u drugo. Iluzija otkriva dublje aspekte dominacije desnog mozga naspram lijevog mozga.

 

 

Ako ste prvo vidjeli stablo, to znači da posvećujete veliku pozornost detaljima te ste stvarno dobri u čitanju raspoloženja ljudi. Ako ste prvo primijetili dva lica, to ukazuje da imate prijateljsku i empatičnu osobnost. Puno ste bolji u tome da ostanete mirni i da se nosite s ljudima čak i ako su nervozni, i umirite ih.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije