i dopredsjednik RS

Jerković: Politika treba biti u službi građana

adasda
10.03.2017.
u 16:15

U sklopu svojih redovnih aktivnosti dopredsjednik RS Josip Jerković službeno je danas 10. ožujka 2017 godine posjetio općinu Pelagićevo, kojom prigodom se susreo sa načelnikom Simom Stakićem, zamjenikom načelnika Nikolom Bošnjakom i predsjedavajućim Općinskog vijeća Slavkom Tešićem.

Načelnik je upoznao dopredsjednika sa stanjem u općini. Mi kao općinska administracija smo u službi svih stanovnika ove općine. Na nama je da pripremamo dobre projekte koji služe za boljitak općine i svih stanovnika. Od Fonda za povratak BiH odobrena su sredstva za obnovu magistralne ceste Orašje-Gradačac koja dijelom prolazi područjem naše općine, što također smatramo i dijelom naših zasluga i planova koje smo ranije tražili od nadležnih institucija.

Današnja posjeta općini Pelagićevo jedna je u nizu aktivnosti kojima između ostalih obilazim sva mjesta gdje prvenstveno žive Hrvati, ali naravno i drugi narodi. Drago mi je doći u Pelagićevo, budući da u općinskoj administraciji zajednički rade legalno izabrani predstavnici Hrvata i Srba, te bi ova općina trebala poslužiti kao primjer i drugim sredinama. Načelnik općine i njegovi suradnici rade po principu usmjeravanja svih sredstava i projekata u cilju pomoći krajnjim korisnicima s ćime se slažem, jer bi svi mi koji obavljamo javne djelatnosti ili obnašamo dužnosti na svim razinama vlasti trebali usmjeriti svoje djelovanje prema „malom čovjeku“ izjavio je Jerković.

Organizator današnjeg posjeta bio je izaslanik u Klubu Hrvata Vijeća naroda RS i predsjednik OO HDZ BiH Pelagićevo Ivo Kamenjašević, a sastanku je nazočio  i savjetnik dopredsjednika RS Mario Zeko.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?