NIJE BEZAZLENO

Jeftine naušnice petogodišnjakinji urasle u uho, liječnici ih morali odstranjivati

17.02.2020.
u 20:44

Liječnici su uspjeli izvaditi urasli dio naušnice, ali njenoj kćeri je ostao ožiljak na uhu.

Chanelle Facaris, dvadesettrogodišnja majka iz Sydneya upozorava druge roditelje na opasnost jeftinog nakita nakon što je njenoj kćeri jeftin par naušnica urastao u uho i prouzročio infekciju, prenosi Daily Mail.

Ova mlada majka troje djece svojoj petogodišnjoj kćeri kupila je paket od četiri para naušnica za 3 dolara, za prvi tjedan u vrtiću. Rekla je kako su ove naušnice bile privremene nakon što je njena kćer izgubila svoje medicinske naušnice: "Koristili smo ih samo privremeno dok ne dobije nove naušnice od zlatara."

 

 

Tvrdi kako se njena kćer nikada nije žalila na bol ili neugodnosti te da je primijetila kako joj je naušnica urasla u uho dok joj je češljala kosu. Liječnici su uspjeli izvaditi urasli dio naušnice, ali njenoj kćeri je ostao ožiljak na uhu. Chanelle je odlučila druge roditelje upozoriti o ovom problemu te na svojim društvenim mrežama podijelila cijelu priču, napisavši: "Ovo se nije nikada prije dogodilo ni s jednim naušnicama koje je koristila. Molim vas nemojte ih koristiti ili budite jako, jako pažljivi."

Njena kćer sada se lijepo oporavlja i njeno uho zacjeljuje: "Moja kćer je sada dobro, a ako će ikada ponovno nositi naušnice, bit ću jako pažljiva s izborom. Ne krivim nikoga za ovo, ali nadam se da će moja objava osvijestiti roditelje o problemu kako se ne bi nikome ponovno dogodilo."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?