podnošenje prijava

Javni poziv udrugama građana Hercegbosanske županije

javni poziv
25.07.2016.
u 11:20

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije objavilo je Javni poziv u kojemu poziva sve udruge građana koje djeluju na području Hercegbosanske županije da podnesu prijave za projekte koji će se sufinancirati iz županijskog Proračuna, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a. 

Cilj je poziva raspodjela sredstava za sufinanciranje udruga građana koje će realizacijom svojih projekata doprinijeti razvoju ili osigurati preduvjete za razvoj aktivnosti iz oblasti turizma, obrta, prometa i ugostiteljstva.

Rok za dostavljanje prijava projekata je do 9. kolovoza 2016. godine, a iznos raspoloživih sredstava za realizaciju ovog poziva utvrđen je Proračunom Hercegbosanske županije za 2016. godinu u ukupnome iznosu od 40 000 maraka.

 Javni poziv za prijavu projekata udruga građana i Obrazac za prijavu može se preuzeti na službenoj web stranici Vlade Hercegbosanske županije www.vladahbz.com u rubrici Javni pozivi http://www.vladahbz.com/javni-pozivi/.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?