Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Jačanje odnosa između BiH i Argentine

10. listopada 2017. u 16:30 0 komentara 19 prikaza

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović primio vjerodajna pisma novoimenovanog veleposlanika Republike Argentine za BiH sa sjedištem u Budimpešti Maximiliana Gregorio-Cernadasa

Novoimenovani nerezidentni veleposlanik Gregorio-Cernadas je na početku ceremonijala predaje vjerodajnih pisama predsjedatelju Čoviću istaknuo da će mandat posvetiti jačanju prijatelјskih bilateralnih odnosa dviju zemalja.

Sugovornici su se složili da politički odnosi, neopterećeni otvorenim pitanjima, predstavlјaju dobar temelj za jačanje ekonomske suradnje dviju zemalja, posebice u području turizma.

Na ceromonijalu predaje vjerodajnih pisama predsjedatelj Čović i veleposlanik Gregorio-Cernadas su razmijenili mišlјenja o unutarnjopolitičkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, s posebnim osvrtom na euroatlantske integracije.

Na kraju ceremonijala, predsjedatelj Čović je poželio novoimenovanom veleposlaniku Republike Argentine uspješnu diplomatsku misiju u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.