UZNEMIRUJUĆI DETALJI

Izlazak strave u Karlovcu: 'Nikome ne želim da gori i pokušava spasiti prijatelja dok se bori za život'

24.03.2024.
u 13:39

Dvoje je osoba zbog težine ozljeda i mogućih respiratornim problema zadržana u karlovačkoj Općoj bolnici. Sreća u nesreći jest u tome što se klub nalazi u neposrednoj blizini Opće bolnice Karlovac

"Nikome na ovom svijetu ne želim da gori i pokušava ugasiti prijatelja u plamenu koji se valja i bori za život", dio je dramatične izjave karlovčanke Viktorije koja je u noći na nedjelju svjedočila užasu koji se dogodio u narodnjačkom noćnom klubu Monako u Karlovcu. Kako smo pisali, na licu mjesta je još tijekom noći bila i policija koja je utvrdila da se požar u prostoru dogodio 'nestručnim rukovanjem konobarice koja je zapalila proliveno alkoholno piće na šanku, ali i po ljudima, pa kada je zapalila vatru, plamen je u kratkom vremenu zahvatio čitavu prostoriju. "Večeras smo sestra ja i prijatelj zapaljeni u Night Clubu Monako u Karlovcu. Došli smo s namjerom da se družimo, plešemo, no izišli smo kao žrtve incidenta, a ne znamo uzrok svemu. Sjećam se samo jedne iskre koja dolijeće i zapali nas i cijelo društvo. Prijatelj ima opekline 4. stupnja, a sestra 15 šavova. Nikome na ovom svijetu to ne bih poželjela", ispričala je Viktorija jedna od, kako je službeno policija utvrdila  četiri osobe koje su teško i tri lakše ozlijeđene opeklinama koje se nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima. 

Dvoje je osoba zbog težine ozljeda i mogućih respiratornim problema zadržana u karlovačkoj Općoj bolnici. Sreća u nesreći jest u tome što se Monako nalazi u neposrednoj blizini Opće bolnice Karlovac, pa je pomoć opečenim osobama brzo došla. Ubrzo je stigla i policija. "Ovo je strašno smo se noćas dogodilo; ispred kluba je bila hrpa policije i liječnika, jurili su stalno i vozili tu djecu u bolnicu. Došli su onda i silni roditelji, hrpa ljudi je bila ispred kluba. A kada su počeli izlaziti, suknuo je i dim iz unutrašnjosti, pa su bježali van, sreća je i da netko u tom stampedu nije dodatno stradao. Strašno nešto! Ali istina je da je svaki vikend ispred Monaka neka gužva i često je oko lokala i policija, jer se često dogodi da se ti klinci napiju pa se tuku vani, svađaju, čestu tu ima i tučnjave cura. Ovo sinoć je bila valjda kulminacija ludila koju ti noćni izlasci danas mogu doseći. Sreća je u nesreći da nitko nije smrtno stradao, jer i to se u tom ludilo moglo dogoditi", kazao nam je jedan od stanara obližnjih zgrada. 

I očevici iz kluba tvrde da je nastao veliki kaos nakon što se vatra proširila, a da je konobarica na šanku zapalila prskalice i onda čitavu bocu alkohola prolila po ljudima, nakon čega su svi počeli gorjeti, smrad spaljene kose i plastike ispunio je prostor, većina se počela i gušiti. Nakon toga je njih barem 20-ak završilo na hitnoj s opeklinama, jednoj su curi, svjedoče gosti, zapaljena čitava leđa.  Jedan od gostiju, naveo je i da je konobarica bila pijana i drogirana kada je to napravila, ali i da je vlasnik objekta Gordan Francev, nekima iz kluba govorio da idu doma jer da su pijani, jer nije htio da se vidi razmjer užasa koji se dogodio.  Iz PU karlovačke kazali su da istraga događaja još uvijek traje kako bi otkrili sve pojedinosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?