povodom napada

Izetbegović uputio telegram saučešća predsjedniku Francuske Françoisu Hollandeu

Bakir Izetbegovic
15.07.2016.
u 11:34

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović u ime Predsjedništva BiH i u svoje osobno ime uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Francuske Françoisu Hollandeu.

- Duboko nas je potresla vijest o stravičnom terorističkom napadu koji se dogodio u Nici, gdje je ubijeno desetine nevinih osoba na proslavi Nacionalnog dana Francuske Republike. 

Ovaj teroristički napad potvrđuje činjenicu da je terorizam najveći sigurnosni izazov u današnjem svijetu. Zato i sada, suočeni s novim napadima, stojimo čvrsto uz vas i francuski narod, s uvjerenjem da ćete se oduprijeti ovom bezumnom teroru i nasilju.

Molim Vas, Ekselencijo, da naše saučešće prenesete obiteljima stradalih, a ozlijeđenima želje za što brži oporavak. Naše misli i molitve su uz njih u ovim teškim trenucima - navodi se, između ostalog, u telegramu saučešća predsjedatelja Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije