Lider Bošnjaka

Izetbegović opet prijeti: Bošnjaka je pet puta više nego Hrvata

Bakir Izetbegović
02.01.2021.
u 17:39

Predsjednik SDA-a i stvarni prvi čovjek Bošnjaka u BiH Bakir Izetbegović dao je opširan intervju za portal Klix.

U njemu se ponovno istaknuo ratnohuškačkim porukama, prijetnjama Hrvatima kao i optužbama na račun Srba i Hrvata. Na početku je istaknuo da je vrijeme da Bošnjak bude gradonačelnik Mostara.

Na pitanje o mogućim blokadama HDZ-a na višim razinama vlasti ako dogovor u Mostaru bude protiv pobjednika izbora HDZ-a BiH, Izetbegović je otvoreno zaprijetio.  
"Nadam se da Čović neće tako uvjetovati. Dovoljno je već bilo provokacija. Bošnjaci su ipak pet puta brojniji. Ne može jedan uvjetovati petoricu. Mi ćemo razbiti te okove i Čović se ne bi trebao tako ponašati - kazao je.

Opet je prozivao i Tuđmana, Šuška i Bobana, te slične njima da su htjeli etnički čiste teritorije u BiH i da su samo štetili Hrvatima.

Također optužio je Srbiju i Hrvatsku da su dužni milijarde KM BiH zbog, kako tvrdi, uzurpacije zemljišta, imovine, dugovanja prema tvrtkama i slično.

Naglašava da se i Srbija i Hrvatska trebaju ispričati BiH zbog onoga što su uradili devedesetih godina ovdje .

Nažalost, u Izetbegovićevim porukama redovito nema mjesta suživotu. Uglavnom se sve svodi na ratnohuškačke, neutemeljene poruke koje neće donijeti nikakvu dobrobit ovoj zemlji niti njenim narodima.
 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
Neo001
15:22 03.01.2021.

Zahvaljujći Hrvatima bošnjaci su opstali. a sada za zahvalu bošnjaci ugrožavaju Hrvate. Jedino rješenje je restauracija Herceg-Bosne, da Hrvati u svom dvorištu imaju slobodu i da se mogu razvijati a ne da im bošnjaci budu tutori, okupatori

BO
Bojan000
15:16 03.01.2021.

Bog vas kleo pogani izrodi sto ce Turska vjera medju nama. Kuda ce te s kletvom pradjedovskom, sucin ce te izac pred Milosa I pred druge Srpske vitezove koji zive dokle since grije. Kad danasnju promislim vjecu raspale me uzasa plamovi. Isklati se braca medju sobom a krvnici jaki I opaki zatrijece sjeme u divu

IJ
I ja tebi
15:25 03.01.2021.

Lako bakiru serendat ako i pukne on zna gdje će u trezor državne banke kao i u prošlom ratu a nek ginu tuda djeca. Samo je zaboravio puno je stao i pričo protiv RH i Srbije neznam gdje će mu sad izbjeglice trezor će im biti pretijesan ili možda ne ako dođe do zla. Razmisli Bakire prije nego otvoriš taj šupak od usta još jednom.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije