FILMSKA PLJAČKA

Izbušili rupu u podrumu njemačke carine i ukrali 6.5 milijuna eura

11.11.2020.
u 16:22

Čak 6.5 milijuna eura u gotovini ukrali su lopovi iz sefa carine u njemačkom gradu Duisburgu, i to tako što su izbušili rupu u podrumu u kojem se novac nalazio.

-Istraga je pokazala da je provala je bila profesionalno isplanirana i provedena. Trojica zasad nepoznatih počinitelja bušilicom su iz susjedne prostorije probušili rupu i tako došli do podruma u kojem se nalazio sef - kazali su iz policije.

Svjedoci su oko 6 sati ujutro čuli bušenje, a oko 10.45 primijetili su trojicu muškaraca odjevenih u tamnu odjeću koji su odlazili iz zgrade u kojoj je bio novac do obližnjeg parkinga gdje je bio parkiran bijeli kombi s kliznim vratima, javlja Bild. Video Player is loading.

Policija je objavila fotografije koje je fotografirao jedan od svjedoka. On je fotografirao jednog počinitelja koji se u automobilu odvezao u istom smjeru kao i muškarci u kombiju. Vozila su imala registracijske tablice Klevere (KLE), a carina nudi 100.000 eura nagrade za informacije koje će dovesti do počinitelja.
 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?