Brojne ponude

Izbrisane lažne ponude za Ronaldovu traku, najviša valjana blizu 100.000 KM

31.03.2021.
u 13:27

Kapitenska traka koju je Cristiano Ronaldo bacio kada je napustio teren na meču sa Srbijom dostigla je cijenu od 1,28 milijardi dinara u srijedu u 7.57h, a do tog trenutka je bilo čak 597 ponuda. I svi su željeli da vjeruju da je ovo  istina, ali nije.

Fondacija “Zajedno za život” i portal za prodaju “Limundo” obrisale su basnoslovne ponude za kapitensku traku nakon provjere legitimnosti određenih ponuda. Sav prihod od prodaje ove trake je, inače, namijenjen za šestomjesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako piše portal Nova.rs, više od 1,2 milijarde dinara (gotovo 11 milijuna evra) vrijedila je kapitenska traka u rano jutro. Ponude su skakale vrtoglavo brzo tijekom cijele noći sa osam milijuna na deset u 22.45, sa 32 na 40 u 00.07, već tri minuta kasnije iznosila je čitavih 100 milijuna dinara. Kasnije je cijena, u 10 sati, nakon što je “Limundo” provjerio legitimnost određenih ponuda, spuštena na nešto iznad šest milijuna dinara (100.000 KM).

Na ovom sajtu za licitacije su posumnjali u istinitost ovih ponuda nakon što je cijena brzo skakala tijekom noći i na kraju došla do 1,2 milijardi dinara.

Poslednja službena ponuda poslata je 30.3. u 22.36h i glasi 6.001.148 dinara.

Šestomjesečnom dečaku Gavrilu je potrebno 2,5 milijuna eura.

Ipak, provjera je pokazala da nije sve što je licitirano bilo istinito, pa je tako suma značajno umanjena.

Plemenita stvar ne smije biti sjeni ovakvih stvari, a ostaje nada da će uskoro i legitimno biti prikupljen sav potreban novac za liječenje Gavrila, piše Nova.rs.

Gavrilo boluje od spinalne mišićne atrofije i za njegovo liječenje potrebno je dva i po milijuna eura.

Sve je počelo nakon što je da je jedan dežurni radnik na stadionu uzeo traku sa terena i odlučio da je donira kako bi se pokrenula humanitarna akcija o kojoj sada izvještava cijela planeta, prenijela je fondacija “Zajedno za život”.

Nadamo se da će ovaj novac zaista ostati i isplaćen jer se događalo da i ranije da postoje licitacije, a da onaj ko ponudi najviše na kraju i ne uplati novac, dodaje se.

Aukcija je pokrenuta na portalu „Limundo“.

Sa portala apeluju da ako ne želite da kupite predmet, ne kvarite aukciju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije