Široki Brijeg

Izbičijada okupila brojne raseljene Izbičane i njihove goste

Foto: Jabuka.tv
1/3
17.08.2019.
u 15:06

Ovo je dokaz da Široki Brijeg ima svoju budućnost i da će u Široki Brijeg dolaziti ljudi, tu živjeti i stvarati, rekao je Kraljević.

Dan nakon blagdana Velike Gospe, tj. 16. kolovoza, Izbičko polje i ove je godine okupilo brojne raseljene Izbičane i njihove goste na 22. Izbičijadi. Uz članove domaćina, pjesmom i veseljem ovogodišnju Izbičijadu uveličali su i članovi kulturnoumjetničkih društava iz Gruda, Vionice, Domanovića, Rakitna i Crnča kojima se kasnije pridružio Ine Tadić i Hercegovački bećari, piše Jabuka.tv. 

Nazočne je pozdravnim riječima otvorio širokobriješki gradonačelnik Miro Kraljević.

- Uspijevamo iz godine u godinu u svemu podići ljestvicu pa tako i u ovim stvarima. Ovo je dokaz da Široki Brijeg ima svoju budućnost i da će u Široki Brijeg dolaziti ljudi, tu živjeti i stvarati, istaknuo je gradonačelnik Kraljević.

Nakon završetka službenog dijela programa na pozornici, uslijedila je tradicionalna fešta i svirka pod zajedničkim šatorima.

Kao posebnog gosta organizatori su ranije bili naveli Marka Perkovića Thompsona ne navodeći hoće li se samo pojaviti na Izbičijadi ili će pak zapjevati.

Osim fotografiranja s obožavateljima, Thompson ipak, unatoč očekivanjima gostiju, nije zapjevao. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?