NUIĆ ČELNIK

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

udruga-prsten.hr
05.03.2018.
u 17:19

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika UBH Prsten izabran Ivica Nuić, a za dopredsjednike Marko Zrakić i Goran Brašnić.

Više od 60 uglednih poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije okupilo se na susretu članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten kako bi izabrali novo vodstvo.

Nakon Marka Pipunića, Klubom poduzetnika UBH Prsten u 2018. godini upravljat će i koordinirati novi predsjednik, Ivica Nuić koji je najavio brojne aktivnosti s ciljem upoznavanja, umrežavanja i uspješnije poslovne suradnje članova Kluba poduzetnika s posebnim fokusom na jačanje međunarodne suradnje, naglasak na povezivanje članova Kluba poduzetnika i poduzetnika iz Bosne i Hercegovine, ali i na mogućnosti dodatnog osnaživanja rada Udruge Prsten.  

Prisutnima se obratio i predsjednik Udruge Prsten, Mijo Marić koji je pohvalio rad Kluba poduzetnika, zaključivši kako ga treba podići na novu razinu, a ideja je pretvoriti ga u sustav koji funkcionira kao cjelina. Marić je istaknuo kako je Klub poduzetnika pokretački dio Prstena o kojem ovise mnogi drugi dijelovi Udruge, kao i da je smisao okupljanja i rada unutar Udruge pronaći sebe te realizirati pojedinačne i skupne ciljeve i interese.

Kako bi rad Kluba poduzetnika postao još učinkovitiji ali i zbog priljeva sve većega broja novih članova, u planu je teritorijalna reorganizacija dosadašnjeg načina funkcioniranja Kluba, a u prilog tome ide i izbor čak dva nova dopredsjednika Kluba poduzetnika, Marka Zrakića i Gorana Brašnića.

Predstavljene su i glavne odrednice rada Kluba poduzetnika, u narednom razdoblju težište će biti usmjereno na mogućnosti korištenja Portala Kluba poduzetnika s ciljem stvaranja snažnoga kluba koji će sinergijom, iskustvom i znanjem 2 omogućiti brži razvoj i opstanak svih članova Kluba poduzetnika UBH Prsten bez obzira na njihovu veličinu i mjesto djelovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije