SAMA JE NAPRAVILA

Iz stare sobe u prekrasnu kupaonicu: 'Ovo je najbolja transformacija koju sam ikad vidjela'

28.02.2020.
u 08:40

Kako bi uštedila novac, odlučila je samostalno preurediti staru i oronulu sobu.

Nekad je teško preurediti stare i istrošene sobe, nekima su veliki troškovi, a neki nemaju vremena za takve pothvate. Jedna žena otkrila je kako je svoju staru i neiskorištenu sobu pretvorila u sjajnu i prozračnu kupaonicu, piše Daily Mail.

Leah Holden svojom se transformacijom pohvalila u Facebook grupi DIY On A Budget UK, a korisnici u grupi bili su oduševljeni rekavši kako je ovo najbolja transformacija koju se ikad podijelila u grupi. Budući da nije htjela potrošiti puno novaca, većinu materijala kupovala je na popustima i preko interneta. 

 

 

Leah je u grupi podijelila fotografije prije i poslije transformacije, a napisala je: "Nakon nekoliko dugačkih mjeseci ne imanja kupaonice, napokon je završena. Objavila sam i sliku prije da vidite koliko je odvratna bila." Najveći hit u grupi bila je kada, koju je Leah kupila preko eBaya i zatim sama obojala u ružičasto.

 

 

Oduševljeni korisnici Facebooka brzo su podijelili svoje oduševljenje. "Fotografija lijevo izgleda stvarno užasno i odvratno, dok fotografija na desno pokazuje jarke i lijepe boje koje su vratile život u sobu", komentirala je jedna korisnica. Drugi komentar je glasio: "Tko bi rekao da ova malena dodatna soba može izgledati tako veliko kao kupaonica. Stvarno je prekrasna." Jedna korisnica je bila potpuno oduševljena: "Ovo je najbolja transformacija koju sam vidjela. Sjajan posao!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?