Član Predsjedništva BiH

Ivanić : Zemlje regije treba da rade i na međusobnom približavanju

16.10.2017.
u 15:37

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić obratio se sudionicima Šestog summita 100 biznis-lidera Jugoistočne Europe, koji se danas i sutra održava u Skoplјu.

Ivanić je ocijenio da je ovaj summit, koji je prošle godine održan u Sarajevu, važan prvenstveno zbog toga što su zemlјe regije, nažalost, u želјi za približavanjem Europi, zaboravile i na to da ih vežu slični interesi i da treba da rade i na međusobnom približavanju.

Naglasio je da politiku i ekonomiju ne treba razdvajati, već spajati, zbog čega je veoma bitno da se političari i ekonomisti susreću na ovakvim događajima. Ivanić je ukazao i na to da je, u interesu razvoja, važno da političari shvate da treba da budu servis ekonomistima.

Ovogodišnji Summit 100 biznis-lidera u Skoplјu ima rekordan broj prijavlјenih sudionika. Summitu su se obratili i predsjednik Republike Makedonije Gjorge Ivanov i europska povjerenica za promet Violeta Bulc, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije