nakon napada

Ivanić uputio brzojave sućuti Gaucku i Putinu

Mladen Ivanić
20.12.2016.
u 13:50

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić uputio brzojav sućuti predsjedniku Savezne Republike Nјemačke Joachimu Gaucku, u povodu sinoćnjeg napada u Berlinu, u kojem je stradalo više osoba

„Vaša ekscelencijo, duboko nas je potresla vijest o najnovijem napadu u Berlinu. Najoštrije osuđujemo ovaj čin brutalnog nasilјa koji predstavlјa ozbilјan udar na demokratske principe i sigurnost građana. U ime građana BiH, i u svoje osobno ime, upućujem Vam izraze najdublјe sućuti“, navodi se u brzojavu predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Mladena Ivanića, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić uputio je telegram sućuti i predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu povodom ubojstva veleposlanika Rusije u Turskoj Andreja Karlova.

- Vaša ekselencijo, šokirani smo i duboko potreseni viješću o mučkom ubojstvu veleposlanika Andreja Karlova u Ankari. Najoštrije osuđujemo ovaj čin brutalnog ubojstva, koji još jednom pokazuje da terorizam predstavlјa globalnu prijetnju po sigurnost, protiv koje je neophodna zajednička borba. Suosjećamo s bolom obitelji ubijenog veleposlanika, ruskog naroda i Vašim bolom. Primite izraze najdublјe sućuti - navedeno je u telegramu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije