VMA

Ivanić na liječničkim pretragama u Beogradu

10.12.2015.
u 07:00

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić nalazi se na pretragama na VMA gdje će ostati do subote kada se vraća u Banju Luku Osim praktičnih beneficija i ušteda, dijeljenje prostorija diplomatsko-konzularnih predstavništava prenosi poruku o snažnoj sura

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Mladen Ivanić nalazi se na pretragama na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, potvrdili su za novinsku agenciju Patria izvori iz Partije demokratskog progresa.

Prema saznanjima agencije, Ivanić će u Beogradu ostati do subote, kada bi se trebao vratiti kući u Banju Luku. Zbog pretraga i pregleda na beogratskoj VMA, Ivanić nije otputovao u Bruxelles s druga dva člana Predsjedništva BiH, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, na konferenciju povodom 20. godina Daytonskog sporazuma.

Podsjećanja radi, član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić je u rujnu 2009. godine imao srčani udar, vozeći se od Sarajeva prema Banjoj Luci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije