PETKOMANIJA

Ivana Knoll u štiklama plesala na šipci: 'Bitan je taj seksi hod'

28.02.2021.
u 21:08

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll u showu 'Petkomanija' pokazala je još jedan svoj talent - ples na šipci u štiklama. Osnove zavodljivog plesa je učila i voditelja Dalibora Petka...

Ivana, jesi li spremna, pitao je voditelj Dalibor Petko svoju novu gošću - ni manje ni više nego Ivanu Knoll. Najpoznatija hrvatska navijačica i influencerica u showu 24sata oriđiđi produkcije Petkomanija morala je pokazati koliko je spretna na šipci, i to u štiklama. No za zagrijavanje prije velikog izazova, Petko joj je zadao nekoliko manjih. 

- Ne jedem šećer, ali za ovu priliku budem - rekla je Ivana, sva ushićena pred izazove. 

U prvom izazovu zvanom 'pojedi bombon' Ivana je imala sreće. Mogla je iz posude izvući slatkiš s okusom tvorovog smrada ili bljuvotine, no odigralo se njoj u korist. Pojela je bombon s okusom likera i breskve dok je Petko izvukao deblji kraj. Skoro je povraćao jer je morao pojesti onaj s okusom vode iz perilice.

Dvojac je rekreirao i izazove s popularne drušvene mreže TikTok poput izazova 'napravi svoju model facu'. Najzabavnije im je bilo kad su morali crtati određene predmete bez gledanja. Nogometna lopta je viša nalikovala na 'kroksice', a morali su nacrtati i jedan drugoga.

- Ovo je baš umjetnički izražaj - rekla je Knoll koju je čekao izazov svih izazova - ples na šipci u štiklama.

Stojički je to odradila, a onda je krenula edukacija za Petka i širu publiku.

- Probat ćemo nešto jednostavnije skombinirati. Malo hodaš, pa malo pirueta. Okej, sad se nagni. Lijeva noga iza - učila ga je Knoll. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije