"Strategija upravljanja poduzećima u krizi"

Ivan Miloloža doktorirao. Rad već otkupili njemački znanstvenici

miloloza
VL
09.05.2015.
u 11:22

Uspješni poduzetnik detaljno je opisao temu koja najviše muči hrvatsko, ali i gospodarstvo uopće

Ivan Miloloža je prema mnogima jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i jedan od najboljih stručnjaka kada su u pitanju gospodarske teme. Vlasnik tvrtke Munja za čije se akumulatore bore mnoge zemlje Europe te jedan od čelnika Hrvatske udruge poslodavaca uspješno je obranio doktorski rad “Strategija upravljanja poduzećima u krizi”. Uspješni poduzetnik detaljno je opisao temu koja najviše muči i hrvatsko gospodarstvo, ali i gospodarstvo u puno širim razmjerima, i to na 487 stranica.

Izuzetno vrijedan rad

“Strategija upravljanja poduzećima u krizi” istražuje i utjecaj vodstva na uspješnost poduzeća u krizi i uspješnost poduzeća uopće. U globalnim razmjerima ne radi se samo o poduzećima, već i organizacijama. Strategija se osim na poduzeća, odnosi i na gospodarsku aktivnost države i lokalne zajednice. Radi se o tome kako vođa, menadžer, frontmen utječe na uspješnost onog kolektiva kojemu je na čelu, govori za Večernji list dr. Miloloža. Kolika je vrijednost rada ovog uspješnog poduzetnika rodom iz Livna, pokazuje i to da su Nijemci njegov doktorski rad već otkupili, te će ga isporučiti na više tisuća prodajnih mjesta.

Bogato radno iskustvo

Miloložin doktorat, koji će se za mjesec - dva pronaći na tržištu u knjizi, trebao bi biti smjernica kako je potrebno raditi u vremenu krize. Rad je plod dugogodišnjeg rada i istraživanja autora. - Radio sam na ovom 27 godina. Toliko je prošlo kada sam prvi put postao komercijalni direktor i mogu reći da sam sve do današnjih dana radio na ovoj disertaciji i ona je produkt mog ukupnog radnog iskustva. Tehnički sam rad usavršavao šest godina, govori nam Miloloža. Čak 75.600 ljudi zaposleno je u poduzećima u kojima je Miloloža radio istraživanja za svoju doktorsku disertaciju, a ta poduzeća smještena su na svim kontinentima zemaljske kugle.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?