KADA JE SEKS NAJBOLJI?

Istraživanja su pokazala da parovi stariji od 50 godina vole avanturistički seks!

Shutterstock
25.07.2019.
u 19:58

Mislite da najbolji seks imaju oni u dvadesetima? Varate se, barem ako je suditi po istraživanjima. 

Pokazalo se da stariji parovi imaju i bolje seksualne odnose. Razlog tome je što starije osobe znaju što vole i imaju više samopouzdanja kada je riječ o njihovim tijelima i mogućnostima. Istraživanje koje je proveo Lumen, pokazalo je da osobe starosti iznad 50 godina najviše uživaju u avanturističkom seksu i imaju najbolji seks u životu upravo u tim godinama.  Da su opušteniji i samopouzdaniji u krevetu, izjavilo je 62 posto ispitanika, a odličnom seksulanom iskustvu u tim godinama svakako doprinosi i činjenica da stariji od 50 godina imaju više slobodnog vremena za sebe i eksperimentiranje. Deset posto ispitanika izjavilo je da imaju veći libido nego prije. Na prvom spoju veća je vjerojatnost da će osobe ove dobne skupine otići "do kraja", a više od trećine tvrdi da bi se usputili u seks na nekom od prva tri spoja. I zanimljive su informacije o tome koliko traje seksualni odnos osoba u ovim godinama, u prosjeku oko 25 minuta, a parovi najčešće mijenjaju tri položaja. Najčešći je, naravno, misionarski. 

Više od polovice ispitanika izjavilo je da će biti seksualno aktivni sve dok im to zdravlje i tjelesne mogućnosti budu dozvoljavale.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?