Koronavirus

Ispovijest zaražene liječnice iz BiH: Četiri dana boli koža gdje god se dodirnem

27.06.2020.
u 16:13

Liječnica iz Živinica Mersiha Čerkezović zaražena je koronavirusom, a u ispovijesti na svom Facebook profilu objasnila je o kakvoj se bolesti radi i koliko je ona teška.

- Za sve one koji ne vjeruju u Covid 19 ja sam ga iskusila na svojoj koži, i još se nisam izborila, 12 dana od pojave simptoma. Kao liječnica, internist, nisam mogla, a da ne budem blizu pacijentima, bez obzira na zaštitu. Pa ja ne mogu bježati od ljudi, to je moj posao, stalno sam govorila. Mislila sam da sam u top formi, ne pušim i ne pijem, atletske konstitucije, sportom se uvijek bavila, pa šta meni može virus. A pokosio me, četiri dana boli koža gdje god se dodirnem, poslije gušenje, stezanje u prsima, terapiju uključila sve po smjernicama – napisala je Čerkezović.

- Strah se javlja, a nisam nikada bila paničar. Šesti dan malo popušta, bolovi u prsima ostaju do devetog dana. Gušenje prestalo danas, kašlja još ima. Sada se zamislim kako bi to izgledalo kod strijih bolesnika sa komorbiditetima – navela je Čerkezović, ističući da se drži distanca i da se obvezno nosi maska.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?