Ekološka bomba

Inspekcija: U tvornici se pokvarilo 40 t mesa, mora se žurno uništiti

08.09.2016.
u 07:00

Posljednjih dana na lokaciji Visoke Glavice kod Širokog Brijega vlada nesnosan miris zbog čega su građani taj slučaju, kao i ranijih godina, dok je ova kompanija radila u punom pogonu, prijavili nadležnim inspekcijama. Najprije je na lice mjesta izašla županijska inspekcija koja je utvrdila kako je došlo do kvarenja većih količina mesa koje je bilo zaleđeno, a nakon toga odleđeno zbog isključenja s napajanja električne energije koje je uslijedilo zbog neplaćanja više računa. Nakon toga na lice mjesta došla je i gradska inspekcija.

Upozoravali na račune

U međuvremenu je županijska inspekcija izvijestila kolege iz Federacije BiH da poduzmu korake s obzirom na to da je riječ o njihovoj nadležnosti jer je Federalno ministarstvo turizma i okoliša izdalo ovoj kompaniji potrebne dozvole za rad. Kako se doznaje, problem je nastupio između dojučerašnjih vlasnika Lijanovića i kompanije Asja Sezer koji su se sporili oko toga tko treba izmiriti sve obveze iako je kompanija privremeno obustavila rad.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?