Uspostava vlasti u dvije županije i javna poduzeća ispit za vladajuću koaliciju
Povratak na članak

Imenovanje vlada HNŽ i SBŽ, politički dogovor oko odluka u Federaciji BiH

Komentari 2

BR
brodarevac
11:10 20.04.2015.

Smiješna tvrdnja da DF koči sve, kad bi DFu ispunili želje moglo bi za 5 minuta bi sve moglo da se rješi, kako Čović reče. Čović kaže da je neozbiljno da se čeka na uspostavu vlasti, ovo je moja lista prihvatite je i za 5 minuta imamo sve rješeno. Popustili su mu više nego što su trebali i DF ima pravo s partnerima se pregovara, ne laže, ne provocira, ne uslovljava ne ... "i ako se ja pitam za 5 minuta ćemo imati vlast, ovako ponašanje je stvarno neodgovorno". Kad bi Herceg Bosnu pripojili Hrvatskoj Čović bi izmislio novu naciju "Hercegovci" i tražio jednak broj zastupnika u svim državnim tjelima.

VL
CO
cope
17:43 20.04.2015.

DF jedini hoce da se provodi ono sto su svi koalicioni partneri potpisali.A Covic I Izetbegovic su navikli da potpisuju a ne provode ono sto su potpisali jer su za razliku od DF-a i Komsica obecali svojim stranackim dupeliscima fotelje.Sve su prilike da su ovaj put napravili koaliciju sa postenima sto im kvari njihove "kriminalno-lopovske" planove.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.