ČITLUK:

Imenovane četiri sutkinje Općinskog suda

ČITLUK
10.11.2016.
u 17:46

Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) na zasjedanju u Sarajevu donijelo je odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini. Nakon što je u rujnu za predsjednicu suda izbrana Jadranka Prskalo, VSTV je imenovalo i četiri sutkinje u Općinskom sudu Čitluk.

To su Gorjana Šajin, Gordana Puljarević, Aida Hidović i Evelina Zadić.

Pri donošenju Odluke o imenovanju VSTV BiH je uzeo u obzir kriterije poput: stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata; stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri; sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odlučno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru dužnosti za koju se prijavljuje; odnosa s radnim kolegama, ponašanja izvan posla, profesionalne nepristranosti, ugleda i iskustva na rukovodećim poslovima, prenosi Brotnjo.info.

Novoimenovani nositelji pravosudnih funkcija će stupiti na dužnost s početkom rada ovoga suda, a neslužbeno doznajemo kako će to biti tjedan dana prije Božića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?