sada znate

Imamo odgovor: Evo kada će žena najčešće glumiti orgazam

adas
31.03.2017.
u 20:00

Ono što svakako treba imati na umu jest da ženi ne treba predbacivati ako ste prepoznali da glumi orgazam. To ne radi kako bi povrijedila partnera već upravo suprotno, kako bi mu podigla samopouzdanje i odala svojevrsno priznanje

Njezini uzdasi najavili su trenutak vrhunca. No je li ipak stvar samo dobre glume? Kako to prepoznati?

Ranija istraživanja pokazala su da je većina žena odglumila orgazam barem jednom. Novije istraživanje koje je provedeno na portalu DrEd.com, a koje je obuhvatilo 2000 žena, nudi još poraznije podatke: čak 68 posto žena priznalo je da glumi orgazam.

Hoće li žena glumiti orgazam uvelike će ovisiti o tome u kakvoj je vezi s partnerom s kojim ima odnos. Čak 60 posto žena glumit će orgazam ako se nalazi u dugogodišnjoj vezi ili tek novoj, a 40 posto žena glumi orgazam tijekom seksa za jednu noć ili nakon vjenčanja, pokazali su rezultati.

Ono što svakako treba imati na umu jest da ženi ne treba predbacivati ako ste prepoznali da glumi orgazam. To ne radi kako bi povrijedila partnera već upravo suprotno, kako bi mu podigla samopouzdanje i odala svojevrsno "priznanje". 

Osobe u dugim vezama,posebice one koje su u braku, ne moraju brinuti zbog dostizanja vrhunca, smatraju stručnjaci. Što je par dulje zajedno, bolje se i poznaje. Kada partner otkrije što njegovoj partnerici odgovara u seksualnom odnosu, to može primijeniti svaki put i tako svojoj partnerici osigurati češće orgazme. 

Na početku veze, žena želi impresionirati partnera i u tim situacijama češće će glumiti orgazam ako ga nije dostigla. 

Svakako je dobro razgovarati ako jedna strana teško ili rijetko postiže vrhunac, ne bojte se otkriti što vam smeta i što biste rado promijenili. To će itekako poboljšati vaš seksualni život, i stvoriti posebno povjerenje između partnera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije