ZHŽ
Povratak na članak

I Inzko je iznenađen jer Vlada FBiH ne poštuje odluke Suda

- S obzirom da je mandat nelegalne federalne Vlade u uredu visokog predstavnika, odlučili smo s njim razgovarati o problemima koje je proizvela ova federalna vlast. I Inzko se čudio kako je uopće moguće da netko tko sjedi u federalnoj Vladi ne želi i neće provoditi odluku Ustavnog suda - rekao je Zdenko Ćosić

Komentari 2

JM
jezero-matica
12:06 20.02.2014.

"Iznenadjen"! Ovaj gubernator kao i njegovi prethodnici su naj veci pokretaci nereda i nepostivanja zakona.Zar ovaj gubernator nije ustolicio ovu NElegalnu vladu,iako je izbrno povjerenstvo postivanjem zakona naslo da je to nelegalno! Zamislite koji je Licemjer i prodavac magle.Zar nemaema nitko da mu rece Istinu i istjera lazi iz njega.Pod hitno treba ga najuriti i kao i sve tzv,medjunarodne predstavnike i sami rjesavati svoje problem u duhu pravde i jednakosti naroda!

VL
MA
mate45
12:51 20.02.2014.

Koji licedmjer. On iznenađen nepoštivanjem zakona. Gdje on živi i zašto prima plaću on i silna svita oko njega. Prvo je on i protuzakonito ustoličio ovu nelegalnu vladu kojoj je kasnije dozvolio da radi ovo što radi. Drugo je što on prima enormno visok osobni dohodak a ne radi ništa. Volio bih znati kolika su novčana srestva koja on i njegov ured koštaju međunarodnu zajednicu, Kako je ovo najgora dosadašnja vlada tako je on najgori dosadašnji prestavnik međunarodne zajednice.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.