KUPRES
Povratak na članak

HVO poručio: Hrvat treba biti ministar branitelja

U radu okruglog stola sudjelovali su predstavnici stradalničkih i braniteljskiih udruga HVO-a, članovi Predsjedništva HDZ-a, a razmatrano je stanje u Federalnom ministarstvu branitelja i aktualni prijepori oko revizije braniteljskih prava, kao i prava branitelja i članova njihovih obitelji u RH, te su predložena rješenja za pojedina pitanja

Komentari 2

Avatar smjesak2222
smjesak2222
10:26 19.03.2014.

Ma koja priča gdje nije sudjelovao Hrvat, u zenici je hrvat doktor neuropsihijatar iz žepča masakrirao pripadnike HVO iz drugih općina ocjenjujući hirurske i ortopedske povrede, negirao je nalaze i ocjene komisije koje su prošle raniju reviziju i za kojee su doktori Bošnjaci ocijenili kao vjerodostojne onih sve negirao i poništio.

VL
RO
rosa
11:26 19.03.2014.

I nijedne riječi kako se 2004. godine pojavilo tisuće novih "braniteljskih" invalidskih kandidata. Isti model (izgovor) su koristili i HVO i Armije BiH (oni drugi svim svojim pripadnicima daju invalidnine), a danas kada su ugrožena prava istinskih branitelja-invalida zbog tisuća lažnih, "dušebrižnici" nam sve to predstavljaju kao međunacionalni problem. Ništa novo, izborna je godina.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.