POSUŠJE: EKO AKCIJA

Hvalevrijedna akcija Vijeća mladih “Moj jedan sat za čist grad” startala jako uspješno

24.02.2017.
u 08:00

Posušje je grad mladosti, a brojne udruge, vijeća i sportski sastavi obogatili su nekoliko važnih i hvalevrijednih projekata. Tako je i Vijeće mladih općine Posušje pokrenulo vrijednu akciju pod nazivom “Moj jedan sat za čist grad!”.

Ta je akcija startala, kako se i očekivalo, jako uspješno. Više od pedeset učenika Srednje strukovne škole započelo je akciju otklanjanja i raščišćavanja otpada na području posuškog parka, okolice škole te Trga hrvatskih branitelja. Akciju je vodio dopredsjednik Vijeća mladih općine Posušje, kreativni Jozo Kolobarić, u suradnji s pedagoginjom Jasnom Miličević te Tanjom Petric i Gabrijelom Bešlić iz Srednje strukovne škole.

Velik odziv učenika potvrdio je da, uz animaciju i potporu, mladi mogu jako puno i sa zadovoljstvom pridonositi ekološkoj kulturi svoga Posušja, kazao je Kolobarić.

Gimnazijalci će čistiti drugo područje idući tjedan.

U Vijeću mladih Posušja su potvrdili da je ekološke akcije podržao i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Lončar.

Mladi su nakon završetka akcije zahvalili svima na potpori i suradnji. To je potvrđeno i na kraćoj analizi akcije i mini konferenciji za medije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije