vitez

HUM u Središnjoj Bosni započeo s Interaktivnim radionicama: 'Druženje smo započeli razgovorom o obitelji'

HUM
22.09.2023.
u 21:15

Udruga HUM u Središnjoj Bosni započela je sa svojim interaktivnim radionicama, a na svom Facebook profilu objavili su kako je bilo i što se sve očekuje u budućnosti,

“Druženje u rujnu na našim Interaktivnim radionicama započeli smo razgovorom o obitelji. Što za nas znači obitelj, tko su članovi naše obitelji, što obitelj zajedno radi… o svemu tome razgovarali smo na naše dvije radionice s djecom uzrasta od 3 do 6 i od 7 do 10 godina", navode iz Udruge.

"Kroz slikoviti prikaz obitelji imali smo priliku učiti i oblike (trokut je predstavljao ženske članove obitelji, pravokutnik muške članove obitelji), boje, odnos veličina (veliko/malo). Geometrijske oblike “oživjeli” smo crtajući i bojeći dijelove tijela, svatko od nas imenovao je članove svoje obitelji i time smo uz učenje o obitelji još bolje upoznali jedni druge i učvrstili naša prijateljstva", pojasnili su iz Udruge HUM.

Sutra, subota 23.09., u planu su nove dvije radionice:

I. Radionica za djecu uzrasta od 3 do 6 godina, s početkom u 10:00 sati;

II. Radionica za djecu uzrasta od 7 do 10 godina, s početkom u 14:00 sati.

"Obilježit ćemo početak jeseni i započeti naše jesenske aktivnosti.!", naglasili su iz Udruge HUM u Središnjoj Bosni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije