Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni

HUM svijetu poslao snažnu poruku: ,,Ne brini, nisi sam” (VIDEO)

Foto: HUM
1/3
09.09.2021.
u 19:36

"Slika kolektiva u ovome spotu govori o tome da se nitko u našem Vitezu i Srednjoj Bosni ne smije bojati, jer nije sam!", poručio je Mateo Marić.

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza kroz svoj rad pomaže nemoćne i usamljene osobe. Trude se osigurati pomoć za sve potrebite, a sada su svima njima kroz pjesmu ,,Ne brini, nisi sam” poslali važnu poruku. 

Pjesmu koja govori o Udruzi, mladima, Vitezu i Središnjoj Bosni izvodi Ivana Stupar-Janko, koja je ujedno i napisala tekst pjesme, a spot za pjesmu je premijerno prikazan sinoć. 

Kako je za Vecernji.ba rekao predsjednik Udruge Mateo Marić, ovo je najvrijedniji projekt koji je Udruga realizirala, jer s tom pjesmom u svijet su poslali najsnažniju poruku ,,Ne brini, nisi sam”. 

"Zahvaljujući dragom Bogu na daru života, daru prijatelja i kolega, želim reći koliko sam ponosan na ovaj projekt! Kada smo Ivana Janko Stupar i ja početkom ove godine krenuli u ovu priču ni u snu nismo mogli zamisliti da će produkt naše priče biti ovakva realizacija i ovakav odaziv naših prijatelja!", rekao je Marić nakon sinoćnjeg predstavljanja pjesme.

"S ponosom mogu reći da je ovaj projekt slika stanja na terenu, kako smo radili, koliko smo se trudili i koliko smo prepoznati po svome radu! Slika kolektiva u ovome spotu govori o tome da se nitko u našem Vitezu i Srednjoj Bosni ne smije bojati, jer nije sam!", poručio je Mateo Marić. 

Zahvalio je svima koji su na bilo koji način bili dio ove priče i dio najsnažnije poruke koju su poslali u svijet! 

Ključne riječi
Hum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?