NASILJE NAD MOSTAROM
Povratak na članak

Huligani zapalili zgrade Vlade HNŽ, Gradsku vijećnicu, HDZ-a BiH, SDA, privatnu imovinu...

Nakon što je pola sata oko 2000 prosvjednika glasno negodovalo ispred zgrade županijske Vlade, započeli su bacati kamenje razbijajući prozore i razvaljivati ulazna vrata koja su bila zaključana, svi vladini dužnosnici odavno su iz nje otišli

Komentari 7

BI
bicetreci
11:30 08.02.2014.

iz istoćnog dosli i popalili zgrade koje ce opet narod morat popravljat sve pohapsiti i na dugogodisnju robiju..

VL
AA
aabbcc
19:46 08.02.2014.

Huligani zapalili.......__________ a kako se zovu oni sto su to isto zapalili 90-tih Godina ?

VL
1H
1hrvatska2
13:38 09.02.2014.

Vec vidjeno krajem 80-tih dirigirano dogadjanje naroda tzv.Antibirokratska ili Yogurt revolucija.Akteri su se promjenili,vrijeme se promjenilo,ideja ista,scenario slican.Izgleda da je Slobo bio dobar ucitelj.a Lagundjija(I ostali) dobar ucenik.Nema parola Rada=posla,kruha,slobode,jednakosti itd. Slobo je govorio gdje ima Srba to je Srbija,oviovi vicu ovo je Bosna,Bosna bosancima,(sto cete sa onoma koji nisu bosanci).Koja je razlika izmedju Slobe i ovih.U Yugi Srbi uvijek ugrozeni,sada u BiH bosancci ugrozeni,(nemaju TV kanal,nemaju svoj jezik.nemaju kulturu,uvijek ih preglasavaju,nemaju nikakvi prava itd.siromahi).Sto sve na ove nepravde bosancima mogu reci BiH - Hrvati?Najbolje bi bilo da se zamjene u pozicijama,mozda bi onda sve bilo OK. Prozirno i vec vidjeno!Pale Zupanijske i Federalne ustanove to im netreba.Njima treba ni manje ni vise nego Unitarna i Centralisticka Bosna!Masala! Hrvati Veliki Oprez nemojte nasjesti na ove provokacije i podmetanja!Vrijeme radi za istinu,pravdu i slobodu.Tiha Rijeka brege valja,vakat zito vrse! Vidjeli ste kako je EU Rezolucija o BiH pokrenula i uzgala vatru!Puno hvala gospDavor Ivo Stier na vasoj pomoci.Uvijek dobro dosao medju BiH Hrvate! Svima koji su htjeli i zeljeli vidjeti sada znaju da nije bosancima do ravnopravnosti i suzivota.Za njih nema drugih i drugaciji.

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
17:56 08.02.2014.

Pa bar znaš napisati ispravno..i ja tebi..

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
18:01 08.02.2014.

A inače "Martine" su se pokazale jako pametne

VL
Avatar Izdajnik
Izdajnik
12:13 08.02.2014.

A sute Hrvati..možda je njima bolje nego ostalima a šute Srbi..ko..kažu.nedozvolite da se nered prelije u Rs jer Rs je uređena zemlja nije ko federacija..demokratski je reći ovo je Bosna ali pokažimo Hrvatima gdje im je mjesto..da šute jer evoo šta ih čeka ako zucnu..pa šutimo Hrvagi jer u Dejtonu ste dobili što trebate a vaši hdz i sateliti korumprani šute i pate se u vilama na jadranu trpe šutite Hrvati ner Helez ide da vas skine i što pričate u Bosni Hrvatski ovo je Bosna i vi ste gosti Šutite Hrvati!!!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.