"Jadni ste i sramotni"

HTV skoro prespavao cijeli vojni udar u Turskoj

Jadni ste
16.07.2016.
u 13:16

JAVNI servis čini se da je opet zakazao. Naime, HTV 4, koji je zamišljen isključivo kao informativni kanal javnog servisa, reagirao je sinoć na pokušaj vojnog udara u Turskoj gotovo tri sata nakon što je postalo jasno što se događa u toj zemlji. 

Komercijalna televizija N1, koja je također koncipirana kao informativni kanal, imala je odmah prve vijesti iz Turske i to u 22.45 sati, a imali su i cijelonoćni program. Nova TV imala je malo iza ponoći prekid programa zbog izvanredne situacije, a najkasnije je palio servis kojeg svi mi plaćamo.  

Naime, HTV 4 uključio se malo prije 2 sata s izvanrednim vijestima, što su ponosno objavili na svom službenom twitteru. 

"HRT4! Izvanredne vijesti! sada!", glasila je poruka na Twitteru, no dočekale su ih poruke "dobro ste se sjetili...jadno i sramotno", "dobra fora, prošao voz" i "jeste ih uspjeli sve napokon iz redakcije probuditi???". 

No, čini se da je naporna noć ostavila traga na Prisavlju. Naime, dok komercijalni N1 i jutros ima program uživo u kojem kroz sugovornike daju iscprne analize i razvoj događaja u Turskoj, HTV 4 emitira reprize emisija te emitira vijesti svakih sat vremena. 

Premalo za javnu televiziju koju nitko ne gleda, a koja porezne obveznike košta milijardu kuna godišnje, odnosno 3 milijuna kuna dnevno, novac za koji bi se svake godine mogle izgraditi dvije velike bolnice.

Ključne riječi
HRT

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije