SULUDA IDEJA

Htio pomoći mami koja nije mogla proći vozački ispit, pa se maskirao u nju!

13.12.2019.
u 16:20

Polaganje vozačkog ispita može biti jako stresno, pa je sin odlučio uskočiti mami u pomoć i iz četvrtog puta položiti.

Kao što vjerojatno znate, vozački ispiti nisu nešto što možete prepustiti nekom drugom da odradi umjesto vas jer vama jednostavno ne ide. Smisao ispita je dokazati da baš vi znate upravljati vozilom. Nakon što je tri puta Maria (60)  pala vozački ispit, zamolila je sina Heitora Schiavea da to odradi umjesto nje - bez obzira što je to nemoralna i opasna ideja, piše UNILAD.com.



 

Heitor (43) maskirao se u vlastitu majku - odjenuo je cvijetnu bluzu i dugačku suknju. Naravno, odjeća sama po sebi nije bila dovoljna pa je nalakirao nokte, isfenirao kosu, našminkao se. Mislio je kako mu je plan odličan i kako će zavarati ispitivača.

10. prosinca Heitor je sjeo u auto i bio spreman položiti Marijin ispit. Izgledao je stvarno kao prava žena, transformacija je bila uvjerljiva. Ipak, odale su ga ruke za koje je bilo jasno da su muške kao i glas - ispitivaču Alineu Mendonça je bilo čudno odakle ženi taj piskutav i neobičan glas odjednom. Aline je provjerio malo bolje fotografiju na osobnoj iskaznici i shvatio plan sina i majke.

 

 

Za policiju je rekao: "Njegovo prerušavanje u početku nije bilo neuobičajeno jer sam tek završio testiranje svog petog kandidata, pa sam već bio umoran. Međutim, kad sam ušao u auto i sjeo pored koga sam mislio da treba doći na ispit, brzo sam shvatio da je to muškarac obučen kao žena. Zamolio sam ga da mi pokaže svoju osobnu kako bih potvrdio tko je i ubrzo je postalo jasno da on nije osoba koja je rezervirala termin da položi test. Tada sam nazvao policiju jer je njegova ideja morala biti prijavljena kao zločin."

Na kraju nije bilo teških posljedica, ali Maria je naučila lekciju da jednostavno mora sama položiti ispit, a Heitor je optužen za prevaru o identitetu kao i za pokušaj obmanjivanja autoškole.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?