Intervju: veleposlanik Ruske Federacije u BiH
Povratak na članak

Hrvatsko pitanje ‘postoji’ i treba ga riješiti u FBiH

Komentari 3

BR
brodarevac
10:59 24.08.2017.

Još malo pa će se VL zaklinjati u majčicu Rusiju, svi govore kako Dodik gura u ruski zagrljaj HDZ. Hrvatsko pitanje u RS ne postoji, tamo se ne pitaju ni ko .............. ali to nikom ne smeta, jadna politika. Rusa je uvijek izdvajala mišljenje za RS pa će tako sada i za HDZ.

VL
MI
MiJo1957
11:48 24.08.2017.

GO HOME!

VL
TE
Ters
10:07 25.08.2017.

Čović uvodi BiH u NATO preko bliskosti sa ruskim ambasadorom kojega Brussel drži "pod lupom" :) Nego, samo me zanima šta su Hrvati u RS-u Bogu zgriješili pa o njima niko računa ne vodi, a najmanje njihovi predstavnici u BiH. "Biskup banjalučki Franjo Komarica upozorio je u četvrtak, prilikom posjete Splitu, na opasnost nestanka Hrvata i zatiranja tragova njihovog postojanja na području Republike Srpske, a domaćin, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara obećao je pomoć Splita u poboljšanju položaja Hrvata katolika na tim područjima, odnosno u Bosni i Hercegovini." http://www.faktor.ba/vijest/biskup-komarica-u-splitu-upozorio-na-opasnost-nestanka-hrvata-u-rs-u-261208

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.