HNS:
Povratak na članak

Hrvatski politički predstavnici ne odustaju od stvaranja funkcionalne i održive BiH, Bošnjaci se pridružili blokadi države

Komentari 3

IJ
I ja tebi
17:41 16.12.2021.

Bošnjaci počeše mijenjati vineru da bi sjedili u parlamentu u ime hrvats i birati Hrvatima predstavnike i mislili su da to tako može dovijeka. Prvo nije ljudski drugo susjedski a treće ni politički korektno. Sad kad je i svijet vidio sa kakvim se gadostima služe oni se kao uvrijedili i neće se više igrati države . Samo nastavite Dodik već uveliko radi na otcjepljenjem a ni Hrvati neće dugo čekati. Pa kad to sve ode u materinu imat ćemo tri fildžan države i Bog te veselio.

VL
LO
lokve
12:50 16.12.2021.

Dok dodik radi to što radi sve ostalo je: "selo gori a baba se češlja", dosta je bilo glupiranja jedno po jedno mora da se sredi nemožete ucjenjivati sa svih strana i svi od Bošnjaka očekivati ustupke a da vi uživate u svemu što ste do sada prigrabili. Prvo treba razbiti osovinu zla pa onda na miru pregovarati.

VL
Avatar southman
southman
12:09 16.12.2021.

A sa kime ćete pregovarati ?? Međunarodni predstavnici se povukli iz pregovora. dodik kreće u osamostaljenje. Bošnjaci se spremaju na rat očito. Hoćemo li mi glumiti Aliju Izetbegovića početkom 90-ih dok ne bude kasno.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.