HUMANITARNA AKCIJA

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni traži pomoć, ne mogu sami

01.04.2020.
u 19:16

Članovi Hrvatske Udruge mladih u središnjoj Bosni su u proteklih 10-tak dana bili na terenu i pomagali koliko su mogli. Međutim, sada su se pojavili problemi financijske prirode, a puno je onih kojima je potrebna pomoć i koji su u ovim teškim danima dovedeni pred sam zid. 

- Svakodnevno dobivemo pozive u kojima građani traže pomoć, i dok je Udruga imala svojih vlastitih sredstava, mogli smo djelovati na terenu. Najteže nam pada kada stari i nemoćni kažu da su gladni ili da nemaju drva za ogrjev. U ovih 10-tak dana smo isporučili 5 paleta drva za ogrjev obiteljima kojima je to bilo potrebno, navode iz Udruge. 

- Danas smo dobili informaciju da jedan građanin starije životne dobi nema dovoljno drva za ogrjev. Jako je teško ostati imun za takve zahtjeve, ali mi smo došli u situaciji da više to financijski ne možemo realizirati, poručuju iz ove udruge. 

Zbog navedene situacije odlučili su potražiti pomoć. 

- Ovim putem molimo sve koji žele i mogu pomoći u namirnicama ili financijski da nam se jave na broj: 065/395-020 ili putem njihove Facebook stranice u inbox. I svi oni koji im se žele priključiti u obilasku ugroženih, mogu se  također javiti na navedene kontakte, poručili su iz udruge i unaprijed se zahvaljuju svima koji im mogu i žele pomoći. 

Pomoći možete i uplatom na račun:

Za uplate iz BiH (KM):
UniCredit Bank
3382502287481689

Račun u stranim valutama (HRK):
BA 393382504887482008
SWIFT CODE:Uncrba22

Primatelj:
Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni (Humsb)
Ilije Petrovića bb.
72 250 Vitez, BiH

Svrha: uplata za ugrožene.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?