hvale vrijedno

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza pomaže i u ovim teškim trenucima

30.03.2020.
u 18:32

U vrijeme pandemije koronavirusa koji je zahvatio cijeli svijet, pa tako i Bosnu i Hercegovinu članovi Hrvatske Udruge mladih u središnjoj Bosni u Vitezu u ovom vremenu teškom za sve i dalje misle na one najpotrebitije. 

Članovi HUM-a nastavili su, kao i do sada, pomagati one kojima je to bilo potrebno, obilazili su stare i nemoćne, ali i sve za koje znaju da im je potrebna pomoć te su im pomogli koliko su mogli. Pomagali su u nabavci ogrijeva, prehrane...

Naime, Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je od poduzeća LACTALIS d.o.o. Gradačac dobila donaciju u vidu 400 komada jogurta u čašici (180 grama) te su se je podijelili onima kojima je bila potrebna. 

Kako je za Večernji list rekao predsjednik Udruge Mateo Marić potrudili se se tu donaciju podijeliti na najbolji mogući način. Dodaje kako u ovom vremenskom razdoblju osobe slabijeg imovinskog stanja ostaju bez ogrjeva te su u zadnjih tjedan dana imali dva poziva o nedostatku drva za ogrjev. 

"Udruga je u skladu sa svojim mogućnostima pomogla u oba slučaja. Dio svojih aktivnosti Udruga objavi na svojim društvenim mrežama kako bi i druge žitelje podsjetili da možda u njihovom susjedstvu imaju osobu kojoj je potrebna pomoć", kaže nam Marić. 

Iz Udruge za kraj šalju dvije poruke koje glase: ,,Ostanite doma" i ,,Nemojte se nikad umoriti čineći dobro".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?