realizirali još jedan projekt

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni i dalje oduševljava svojim radom

NovaBila.info
29.04.2019.
u 09:04

Udruga s ovim želi potaknuti mlade na rad i pokazati im kako svojim radom mogu sebi osigurati kvalitetniji život.

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni ovog je vikenda imala uspješnu realizaciju još jednog projekta. Naime, Udruga je imala svoj izložbeni štand povodom obilježavanja Dana općine Vitez, piše Novabila.info. 

Na štandu su se mogli naći mnogi proizvodi i rukotvorine, kao što su; proizvodi zdrave hrane, rukotvorine članova udruge, crteži članova udruge, magneti, šalice, kemijske olovke, ploske i mnoge druge zanimljive artikle koje su izložili članovi Udruge. 

Također su se mogli vidjeti članovi Udruge i u mimohodu kroz grad, što je plijenilo pažnju brojnim posjetiteljima.

Kako je rekao predsjednik Mateo Marić, Udruga s ovim želi potaknuti mlade na rad i pokazati im kako svojim radom mogu sebi osigurati kvalitetniji život. 

Uključili su sve članove Udruge u rad te su imali izložbu crteža njihove članice članice Maje Slipac, koja je svoj talent prenijela na platno. 

Također treba istaknuti da su članovi Udruge za one najmlađe pripremili slatkiša, a oni stariji od 18 godina su mogli kušati likere. Isto tako su svim posjetiteljima prezentirali rad Udruge i sve njezine realizirane projekte i one koji su u fazi realizacije. 

Udruga se zahvaljuje svim članovima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog projekta.  Udruga se posebno zahvaljuje Općini Vitez, što je dala priliku da Udruga sudjeluje u ovoj manifestaciji i raduju se nastavku odlične suradnje sa općinskim službama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije