nastavljaju svoje akcije

Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni darivala medicinske djelatnike zaštitnom opremom

11.04.2020.
u 15:30

"Posjetili smo obitelji kojima je potrebna naša pomoć. Pokušali smo u svaki dom donijeti radost, osmijeh, zagrljaj srcem, toplu riječ i pružiti podršku svakom čovjeku kojeg smo danas sreli", kažu iz Udruge.

Članovi Hrvatske Udruge Mladih u Središnjoj Bosni posljednjih dana su bili dosta aktivni, imali su nekoliko akcija i obišli nekoliko obitelji, te pripremili sve potrebno za iduće dane. 

"Posjetili smo obitelji kojima je potrebna naša pomoć. Pokušali smo u svaki dom donijeti radost, osmijeh, zagrljaj srcem, toplu riječ i pružiti podršku svakom čovjeku kojeg smo danas sreli", kažu iz ove Udruge. 

Osim namirnica i drva za ogrijev, dobili su i donaciju u vidu zaštitnih maski te su dio ove donacije proslijedili Hitnom prijemu ,,Doma Zdravlja Vitez", drugi dio Bolnici ,, dr. fra. Mato Nikolić" u Novoj Biloj, a ostatak su podijelili građanima Viteza.

Iz Udruge kažu kako sve to ne bi bilo moguće bez podrške poduzeća i pojedinaca čija imena objavljuju na svojoj Facebook stranici. 

"Iskreno vam hvala u ime svih ovih ljudi. Neka vas sve dragi Bog nagradi svakim dobrom, za dobro koje činite", kažu iz Udruge. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije