posljednjih 6 mjeseci

Hrvatska udruga mladih iz Viteza pomogla 43 obitelji i reazirala više projekata

09.10.2023.
u 18:25

“Zaista smo sretni ako nekome možemo pomoći, pa čak i ako je bio jedan običan lijek!”, navodi predsjednik Udruge Mateo Marić.

Hrvatska udruga mladih u Središnjoj Bosni iz Viteza realizirala je u posljednjih 6 mjeseci projekte koji su ovu Udrugu podigli na neku veću razinu, ali i pokazali koliko je važna pomoć i briga za ljude, osobito u teškim trenucima.

Realizirani su projekti razne tematike, a iz HUM-a su izdvojili samo neke od njih, na koje su, kako kažu, posebno ponosni.

- Uredili grobno mjesto pokojnog Ilije Velimira, koji je bio korisnik pomoći HUM-a.

– Posjetili ukupno 43 obitelji i pomogli im na razne načine. Bilo u ogrjevu, lijekovima, prehrani i ostalim kućanskim potrepštinama...

– Završili projekt Uređenja društvenog doma u Mjesnoj zajednici Gačice u Vitezu, projekt financirala Općina Vitez, Vlada Republike Hrvatske i Vlada ŽSB-a.

– Organiziraju interaktivne radionice za djecu i mlade koje se održavaju svake subote i utorka u prostorijama Udruge.

“Zaista smo sretni ako nekome možemo pomoći, pa čak i ako je bio jedan običan lijek!”, navodi predsjednik Udruge Mateo Marić.

“U projekt radionica za djecu i mlade ulažemo najviše svog truda, jer smatramo da su mladi kategorija kojima danas treba najviše posvetiti pozornosti. Nažalost, svi smo svjesni što se događa mladima oko nas, stoga ćemo se i dalje truditi raditi s mladima i biti tu za njih u njihovom odrastanju.”, poručili su iz Udruge, piše n24.ba.

Kao Udruga odlučili su raditi izvješća u kojima će sumirati više akcija i aktivnosti koje provode, te tako izvijestiti javnost o svojim aktivnostima.

Treba istaknuti da je Udruga dobila i Plaketu Općine Vitez za doprinos u razvitku Općine kroz humanitarni rad.

Predsjednik Udruge je najavio još mnoge projekte i aktivnosti na području Viteza u narednom periodu, a koji će zasigurno utjecati na sve segmente života ove lokalne zajednice.

Udruga planira i u narednom periodu obići one i potrebi i pomoći im i s toga im je svaka pomoć dobro došla!

Ključne riječi
Hum

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?